katalog IKEA 2013


Setiap tahun tentunya semua orang akan mula merancang untuk menukar hiasan dalaman kediaman mereka terutama sekali untuk menukar barangan perabot kepada yang baru ataupun menambah perabot di rumah mereka. Sememangnya Ikea menjadi salah satu destinasi barangan perabot yang menjadi tumpuan utama. Dengan barangan yang menarik dan moden ini semestinya menjadi tarikan kepada pengunjung.

Ikea sendiri telah mengeluarkan Katalog 2013 yang menampilkan gaya interaktif yang akan membawa kediaman kepada kehidupan baru lebih bermakna. Inspirasi Ikea juga mencipta detik-detik yang istimewa di setiap ruang kediaman. Suasana rehat di bilik tidur yang selesa, ruang makan yang eksklusif dan berkongsi kegembiraan dengan keluarga serta rakan dimanfaat dengan inspirsi Ikea. 

Katalog baru ini mempunyai 62 edisi yang dicetak dalam 29 bahasa di 43 negara. Sebanyak 211 juta salinan diedarkan di seluruh dunia termasuk Malaysia, dengan kandungan baru interaktif digital yang mudah diakses melalui aplikasi telefon pintar atau tablet dengan memaparkan imej yang inovatif yang menawarkan anda tambahan inspirasi catalog tanpa henti sepanjang tahun. 

Lebih menarik katalog Ikea mempunyai 328 muka surat dan sarat dengan idea serta penyelesaian bagi memberikan idea selain memudahkan anda menjalani gaya hidup sempurna. 

Keistimewaan katalog itu ialah pemilik kediaman kini boleh melihat dengan lebih jelas penggunaan tekstil, membuat perubahan di seluruh ruang kediaman rumah dan membawa keselesaan dengan langkah berbaloi. 

Ikea juga memberikan pengguna lebih daripada katalog bercetak dengan menambah lebih banyak isi kandungannya untuk pengguna mengakses melalui telefon pintar mereka.

untuk download, bolehlah klik pada pautan di bawah.